Region

Catharina Klooster in Sambeek

Terug naar Projecten

De wijk Catharina Klooster, aan de Clompen Camp in Sambeek, nadert zijn voltooiing en wordt nóg mooier met de laatste 6 seriematige toekomstbestendige woningen! De woningen, die ontwikkelt worden door Region Vastgoedontwikkeling,  zijn duurzaam, engergiezuinig, gasloos en voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. Een liftinstallatie is bij deze woningen optioneel, waardoor ze zowel geschikt zijn voor jongeren als voor senioren.In deze dynamische woonwijk, waar het heerlijk wonen is, vindt u winkels, diverse scholen voor basis- en voortgezet onderwijs en een NS-station op korte afstand. Even lekker met de fiets naar het centrum van Boxmeer met alle voorzieningen of wandelend naar het prachtig natuurgebied “Maasheggen’. Ook voor een avondje uit voorziet de woonplaats in een bioscoop, schouwburg en diverse cafeĢ’s en restaurants voor alle smaken.

De A73 zorgt voor een uitstekende verbinding richting Venlo of Nijmegen. Kortom: de rust van een klein dorp op een steenworp afstand van Boxmeer.

HOE WOON JIJ GRAAG?
De wijk Catharina Klooster gaat het bieden met variatie en keuzevrijheid binnen de volgende woningtypen:

  • Hoekwoningen met parkeren op eigen terrein
  • Hoekwoningen met parkeren op eigen terrein langs achterom pad
  • Tussenwoningen met een achterom pad.

INDELING VAN DE WONING
Op de begane grond geeft de voordeur toegang tot de ontvangsthal. Deze bevat de meterkast en een toiletruimte en de trap naar de eerste verdieping, tevens is hier de ruimte gereserveerd voor het plaatsen van een lift. Verder is er een open keuken aan de voorzijde waar je nog vrij bent met het plaatsen van jouw ideale keuken. De ruime, tuingerichte woonkamer krijgt veel licht binnen door de glasgevel welke uitkijkt op de achtertuin. Op de eerste verdieping vindt u twee slaapkamers met fijne afmetingen. De overloop geeft tevens toegang tot de badkamer met inloop douche, wastafel en een tweede toilet, ook hier bevindt de technische ruimte waar de warmtepomp is gesitueerd en tevens een aansluiting voor de wasmachine aanwezig i s.Voor de tussen woningen bereikt men middels een zogenaamde vlizo trap de bergzolder.

TUIN
Aan de achterzijde hebben alle woningen een diepe tuin met een houten buitenberging en vrije achterom. De achtertuinen zijn gesitueerd op het noorden. Uw auto parkeert u tevens op uw eigen perceel, aan de zijkant van de woning.

AANPASSINGEN AAN DE WONING
Uiteraard is het mogelijk om de woning in overleg met de aannemer zoveel mogelijk aan uw persoonlijke wensen aan te passen.

Voor meer informatie over de meerwerkopties kunt u contact opnemen met het kantoor van MVS makelaardij: de heer Martin Van Staveren 0485-521492.
 

Bouwnummer Koopsom  Perceel oppervlakte m²
A € 308.500,- v.o.n. 216 m²
B € 289.500,- v.o.n. 147 m²
C € 304.500,- v.o.n. 201 m²
D € 304.500,- v.o.n. 201 m²
E € 289.500,- v.o.n. 147 m²
F € 308.500,- v.o.n. 214 m²