Region

De Valuwe wordt nóg mooier met 11 duurzame, energieneutrale, toekomstbestendige woningen!

Terug naar Projecten

Toekomstbestendige woningen!

Sfeervol wonen in een ruime nieuwbouwwoning wat jou als starter of jouw gezin nog alle mogelijkheden geeft om met je eigen woonwensen aan de slag te gaan en er een eigen stempel op te drukken. Bij dit aantrekkelijke totaalpakket hoort natuurlijk een diepe, zonnige achtertuin en parkeergelegenheid op eigen perceel. Het wonen op deze fijne locatie maakt het extra aantrekkelijk doordat je op korte afstand alle voorzieningen kunt bereiken die het leven in het grote dorp Cuijk comfortabel maken.

Naast een uitgebreid, gezellig winkelgebied biedt het centrum ook mogelijkheid voor een uitstapje naar de bioscoop en de schouwburg. Ook voor een avondje uit voorziet de woonplaats in diverse café's en restaurants voor alle smaken. Daarnaast zijn er diverse scholen voor basis- en voortgezet onderwijs en vele (sport)verenigingen.

Duurzaam, lucht/warmtepomp, energieneutraal (0,0 EPC) en toekomstbestendig. Dit zijn nieuwe generatie woningen. In het noordelijke deel van Cuijk ontwikkelt Region Vastgoedontwikkeling BV elf eengezinswoningen op de hoek van de Valuwsedijk en de Goudenrijderstede. De recent gerevitaliseerde woonwijk de Valuwe is een buurt waar het heerlijk wonen is en dicht bij al het moois dat Cuijk te bieden heeft. Even te voet boodschappen doen of wandel lekker even naar de Maas.
De A73 zorgt voor een uitstekende verbinding richting Venlo of Nijmegen.

Hoe woon jij graag? de Valuwe gaat het bieden met variatie en keuzevrijheid binnen de volgende woningtypen:

DE KRISTAL
Met maar liefst 3 royale woonlagen woonplezier is er veel ruimte om alles naar jouw leefstijl in te delen. De woning 'Kristal' is de hoekwoning met bouwnummer A1.

DE ROBIJN
De ideale woning voor de starters en jonge gezinnen. Deze tussenwoning biedt alle mogelijkheden voor een mooi, nieuw begin. De woningen 'Robijn' zijn de tussenwoningen met bouwnummer A2 t/m A5 en B8 t/m B10.

DE SAFFIER
Ruim wonen op een hoek met de mogelijkheid tot het realiseren van een carport of garage. De woningen 'Saffier' zijn de hoekwoningen met bouwnummer A6, B7 en B11.

INDELING VAN DE WONING
Op de begane grond geeft de voordeur toegang tot de ontvangsthal. Deze bevat de meterkast en een toiletruimte. Verder is er een open keuken aan de voorzijde waar je nog vrij bent met het plaatsen van jouw ideale keuken. De ruime, tuingerichte woonkamer met trap naar de eerste verdieping krijgt veel licht binnen door de glasgevel welke uitkijkt op de achtertuin. Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers met fijne afmetingen. De overloop geeft tevens toegang tot de badkamer met douche, wastafel en een tweede toilet. Middels een vaste trap bereikt u de tweede verdieping welke nog vrij in te delen is. Dit betekent dat u deze bijvoorbeeld kunt inrichten als extra slaapkamer of hobbyruimte. Hier is tevens de warmtepomp gesitueerd en hier is ook een aansluiting voor de wasmachine aanwezig.

TUIN
Aan de achterzijde hebben alle woningen een diepe tuin met een houten buitenberging en vrije achterom. De achtertuinen van bouwnummer A1 t/m A6 zijn gesitueerd op het noorden en de achtertuinen van bouwnummer B7 t/m B11 zijn gesitueerd op het westen en zorgen door het grote oppervlak voor voldoende zonlichtinval.
Bij het merendeel van de woningen parkeert u uw auto op uw eigen perceel, aan de achterzijde van de woning.

AANPASSINGEN AAN DE WONING
Uiteraard is het mogelijk om de woning in overleg met de aannemer zoveel mogelijk aan uw persoonlijke wensen aan te passen.

Verderop in deze brochure treft u een aantal meerwerkopties aan, zoals een schuifpui of openslaande deuren naar de tuin, een dakkapel of dakraam en een uitbouw van de woonkamer.
Bij bouwnummer A1 t/m A6 en B11 is het mogelijk om een carport of gemetselde garage te realiseren.

Voor meer informatie over de meerwerkopties kunt u contact opnemen met het kantoor van Makelaardij Martijn Willems: 0485-563177

Bouwnummer & Type Koopsom  Perceel oppervlakte m²
A1 de Kristal € 247.500,-v.o.n. 220 m²
A2 de Robijn € 225.000,- v.o.n. 210 m²
A3 de Robijn € 225.000,- v.o.n. 210 m²
A4 de Robijn € 225.000,- v.o.n. 210 m²
A5 de Robijn € 225.000,- v.o.n. 210 m²
A6 de Saffier: € 232.500,- v.o.n. 220 m²
B7 de Saffier € 232.500,- v.o.n. 257 m²
B8 de Robijn € 225.000,- v.o.n. 163 m²
B9 de Robijn € 225.000,- v.o.n. 163 m²
B10 de Robijn € 225.000,- v.o.n. 163 m²
B11 de Saffier € 232.500,- v.o.n. 256 m²