Region

De Haven in Oeffelt

Terug naar Projecten

KLAAR VOOR DE TOEKOMST 

Levensloopbestendig
De term ‘levensloopbestendige woning’ omschrijft een huis waar je je hele leven kunt blijven wonen. De twee-onder-een-kapwoning type D zijn standaard voorzien van een compleet woonprogramma op de begane grond. Wonen, koken, wassen, slapen en baden komen samen op één woonlaag. 

Warmtepomp
Alle woningen op De Haven worden uitgerust met een combi warmtepomp voorzien van een bronsysteem. Dit systeem is geschikt voor zowel de warmte, koeling en warmwatervoorziening. Met deze installatie wordt de woning op een comfortabele energiezuinige en milieuvriendelijke wijze verwarmd en een aantal graden verkoeld. De benodigde bron wordt in de tuin gerealiseerd. 

All-electric
Door gebruik te maken van een warmtepomp kunnen de woningen gasloos worden gebouwd. Hiermee voldoen de woningen op De Haven aan de nieuwste wettelijke eisen en profiteer je van een duurzame én toekomstbestendige woning! 

Duurzame energie
De daken van de woningen worden deels voorzien van PV panelen, die zorgen voor een duurzame vorm van energie. Er is bij het bepalen van de indeling en het positioneren van de ramen en buitenruimtes ook rekening gehouden met de zonligging, om zo optimaal gebruik te maken van zowel zon als schaduw voor een aangenaam binnenklimaat. 

Keuken 
Alle woningen worden zonder een keuken opgeleverd. Hiervoor worden standaard aansluitpunten meegenomen, conform de technische tekening 

Sanitair 
Alle woningen zijn standaard voorzien van een complete badkamer met een fijne douche, een wastafel en een tweede toilet. Het sanitair wordt standaard uitgevoerd in het merk Villeroy & Boch. De kranen zijn van HansGrohe. Stuk voor stuk degelijke en betrouwbare merken die je woongenot optimaliseren. 

Aanpassingen of uitbreidingen doorvoeren of liever zelf aan de slag? 
De keuzes om van een huis een droomhuis te maken, verschillen natuurlijk per persoon. Je kunt via de kopersbegeleiding een keuze maken in de verschillende aangeboden opties. Dit kan tot de sluitingsdatum zodat de keuzes tijdens de bouw goed verwerkt kunnen worden. Kies je ervoor om na oplevering zelf aan de slag te gaan? Dat kan natuurlijk ook. Ook die keuzes worden door de kopersbegeleiding voor de sluitingsdatum vastgelegd. Deze datum wordt ruim op tijd gecommuniceerd zodat je alle tijd hebt om je wensen in te passen. 

Een hoge standaard 
Je woning voorzien we standaard van het volledige pakket, bestaande uit een keuken, sanitair en tegelwerk. Wat betreft de tegels kun je kiezen uit diverse varianten. Samen met je verkopend makelaar kun je hierin alvast je eerste keuzes maken. In een later stadium krijg je een vaste persoonlijke begeleider toegewezen. Hij of zij neemt samen met jou alle mogelijkheden door en zet daarna de uitwerking van je wensen op papier. Wil je verder gaan dan de opties op de woonwensenlijst? Er is altijd ruimte voor maatwerk. Ook deze wensen geef je aan bij je persoonlijke begeleider.

VERKOOP
Makelaardij Twan Poels 
Stationsweg 86/ 88 
5431 CE Cuijk 
0485 - 319 220 
nieuwbouw@twanpoels.nl 
www.twanpoels.nl